icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor VidaXL.nl Dezember 2021

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van VidaXL.nl te presenteren! VidaXL.nl biedt een verscheidenheid aan kortingen in Huis & Tuin categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de VidaXL.nl kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over VidaXL.nl

VidaXL is een internationale online verkoper. "Wij bieden een verassend assortiment van duizenden producten in de categorieën huis, tuin, garage, doe-het-zelf en kleding. “ Daarnaast bieden we in alle landen waar we actief zijn klantenservice in de moedertaal. Consumenten worden steeds prijsbewuster. vidaXL biedt producten voor in en om het huis tegen scherpe prijzen, en wij willen deze producten toegankelijk maken voor zoveel mogelijk consumenten. Wij selecteren producten waarvoor veel vraag is en kopen deze direct bij de bron op grote schaal in. Wij zijn in staat het ontwerp en de verpakking te beïnvloeden, en deze zo te optimaliseren voor de hele productieketen, hetgeen er uiteindelijk voor te zorgt dat onze klanten een hele redelijke prijs voor de producten betalen.

Wij verkopen via 31 webshops onze producten aan prijsbewuste consumenten over heel Europa, de Verenigde Staten en Australië, en we blijven hard werken aan uitbreiden en het bereiken van nog meer klanten. Het begon allemaal met de online verkoop van producten op kleine schaal, maar al snel resulteerde dit in een enorme groei en de productie eigen vidaXL huismerk producten. Het aantal producten in de eigen huismerk lijn groeide ook enorm, en we konden onze markt uitbreiden naar verschillende Europese landen. Eigen vidaXL.com webshops waren de logische volgende stap in het succesverhaal. Het succes van ons bedrijf ligt in het inkopen en aanbieden van producten voor een nog scherpere prijs, door constant te blijven zoeken naar kostenbesparende maatregelen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. De fundamenten voor een efficiënte onderneming, met een duidelijke focus op waar voor je geld, werden op deze manier gelegd. Wij houden er niet van om teveel te betalen voor onze producten, en we geloven dat we hierin niet alleen staan. Door de volledige controle te behouden over alle processen in de productieketen, zullen we altijd onze producten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Wij bieden onze klanten goede service. Onze klantenservice agents staan altijd klaar om u te helpen in uw eigen taal als u vragen heeft over een product, de verzending of een betaling. Tevens zijn verzenden en retourneren altijd gratis in de vidaXL web shops. Er kan natuurlijk af en toe iets fout gaan. Mocht dit u als klant overkomen, dan beloven wij het probleem naar uw volle tevredenheid op te lossen. Shoppen bij vidaXL geeft je een goed gevoel. Je kan vidaXL producten kopen via het platform waar jij je het beste bij voelt, en daarbij beloven wij dat shoppen bij vidaXL je de kick geeft van het vinden van ‘de beste deal’! Mis deze kans om de meest winstgevende producten coupons voor u niet mag missen.