icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Staples Januari 2022

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Staples te presenteren! Op deze pagina kunt u 1 korting vind. Staples biedt een verscheidenheid aan kortingen in verschillende categorieën, zoals Computers, Elektronica & Huishoudelijk, Kantoor. Alles wat je nodig hebt - is om de Staples kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Informatie over Staples

Staples is de grootste detailhandel van kantoorartikelen ter wereld, met meer dan 1900 winkels. De meeste activiteiten vinden plaats in Noord-Amerika, maar daarbuiten is het bedrijf actief in meer dan 20 landen in Europa, Zuid-Amerika, Azië en Australië. Staples is opgericht door Tom Stemberg in 1985. In 1986 opende Staples de eerste winkel in Brighton, een wijk van Boston. Het hoofdkantoor is in Framingham (Massachusetts).

Staples is gerangschikt in de top 25 van de Green Power Partner lijst EPA's. Naast de verkoop van kantoorartikelen, kantoormachines en tech diensten Staples biedt ook een kopie en druk centrum voor fotokopieën, digitaal printen, faxen, custom visitekaartjes, douane stempels, promotionele producten, binden, lamineren, vouwen, snijden en gegraveerd producten. Mis je kans niet om de kwaliteit producten tegen lage prijzen te kopen.