icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Squla Augustus 2019

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Squla te presenteren! Squla biedt een verscheidenheid aan kortingen in verschillende categorieën, zoals Baby en Kind, Computers, Speelgoed. Alles wat je nodig hebt - is om de Squla kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Squla

Squla is een online leermethode. Je kan er diverse vakken mee oefenen: Rekenen, spelling, taal enz. Het hoofdkantoor van Squla in Nederland ligt in Amsterdam. De makers komen uit Amerika genaamd: Jack Mequens en David Giroud.

Op Squla leert je kind in groep 1 spelenderwijs in rekenen, taal en de wereld. De quizzen en spellen bieden ondersteuning in beeld en geluid zodat ze ook zelfstandig kunnen spelen op de computer, tablet en mobiel. Naast de onderstaande quiz-onderwerpen bevat Squla ook games als memory en bubbelprikker om de lesstof te oefenen. qula is een online oefenprogramma waarmee je kindje thuis spelenderwijs vakken als rekenen, taal en wereldoriëntatie kan oefenen met leuke spellen, uitdagende quizzen en leerzame oefenvragen. De educatieve oefengames zijn een leuke aanvulling op school. Met Squla kan je kindje alle schoolvakken op een leuke manier thuis oefenen, van natuur en techniek tot begrijpend lezen en Engels. Daarnaast biedt Squla ook het vak sociale vaardigheden: SoVa. Dit bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en gaat over samenwerken, samen spelen, gevoelens en digitaal pesten. Lastige onderwerpen worden ondersteund door instructiefilmpjes waarin de stof nog eens helder wordt uitgelegd.

Bij Squla maken kinderen vanaf groep 3 ook spelenderwijs kennis met de Cito-vraagstelling. Squla is er voor kinderen vanaf groep 1 tot de brugklas. De oefeningen op Squla sluiten aan bij de lesstof van de groep en het niveau van jouw kind. Het is een leuke manier van leren voor zowel kinderen die extra oefening nodig hebben als voor kinderen die goed meekomen op school. Ze worden op een speelse manier uitgedaagd om zelf te leren. Het oefenniveau kan jij als ouder aanpassen. Ouders krijgen een account om mee te kijken met de resultaten, de voortgang te bekijken en ontvangen wekelijks een persoonlijk rapport. Squla bevat leuke spelelementen. De beloningen tijdens het spelen geven plezier en zelfvertrouwen. Zo worden kinderen beloond met punten en munten, waarmee zij kunnen sparen voor een cadeau uit de Squla-winkel. Dit is een leuke extra beloning. Daarnaast kunnen kinderen alleen of tegen elkaar spelen.

U kunt veel verschillende aanbiedingen krijgen met de grootste korting op de Squla online site. Mis deze kans niet om de beste coupon codes te krijgen.