icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Pricewise Mei 2020

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Pricewise te presenteren! Pricewise biedt een verscheidenheid aan kortingen in Zorgverzekeringen categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Pricewise kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Verlopen Pricewise codes en kortingen

Informatie over Pricewise

Het idee voor een vergelijkingssite ontstond toen oprichters Hans de Kok en Niels Brölman elkaar ontmoetten in Zuid Afrika. Twee Nederlandse ondernemers met een missie: consumenten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig hun energierekening en verzekeringen te vergelijken. En zo te profiteren van het beste product voor de beste prijs. Niet veel later was de oprichting van Pricewise in 2006 een feit. Wat begon als een innovatieve start-up groeide snel uit tot een autoriteit en internationale organisatie.


Niet alleen Nederlandse klanten stappen via ons over. In tal van Europese landen besparen mensen op hun vaste lasten dankzij Pricewise. In Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Polen, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Groot-Brittannië organiseren we energiecollectieven. Met meer dan 3 miljoen overstappers sinds de oprichting is Pricewise een van de grootste Europese overstapservices. Mis deze kans om de meest winstgevende producten coupons voor u niet mag missen.