icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Momondo Mei 2020

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Momondo te presenteren! Momondo biedt een verscheidenheid aan kortingen in Reizen en Vakantie categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Momondo kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Momondo

Reizen is het verleggen van grenzen. Door te reizen worden kriebels van enthousiasme en natuurlijke nieuwsgierigheid gewekt, welke ons zullen leiden tot het ontdekken van nieuwe plekken. Het leidt ons nieuwe wegen na te streven en de wereld elke dag in een ander licht te zien. Ontdek nieuwe plaatsen, mensen, gezichten en gebaren. Een wereld vol onverwachte mogelijkheden. In 2006 heeft een kleine groep van vakkundige en gedreven Deense ontwikkelaars zich verenigd, met als missie de wereld te openen. Samen hebben zij momondo gecreëerd, om de uitdaging over de vooroordelen van de vliegtuigindustrie aan te gaan. Momondo is een gratis, onafhankelijke online vluchtenvergelijker, die volledig transparante prijzen aanbiedt in deze markt. Door hun uiterst gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van coding en programmering in te zetten, kunnen zij een eerlijke lijst van alle vluchtprijzen van over de hele wereld aanbieden, welke toegankelijk is voor iedereen.

Momondo bouwt op een zeldzame combinatie van de mensheid en technologie. De Deense oprichter en ondernemer Thorvald Stigsen heeft gebruik gemaakt van zijn unieke mix van creatieve intuïtie en wiskundige vaardigheden voortkomend uit zijn zeer diverse achtergrond in IT programmering en modern theater. De ambitie was en is nog steeds het creëren van een wereldwijd toonaangevend merk. In tegenstelling tot de meeste concurrenten, die slechts een functionele dienst aanbieden, streeft momondo naar een gedurfde en kleurrijke reis universum om gebruikers te verenigen en te inspireren om de wereld om hun heen te ontdekken. Een inspirerende reiszoekmachine is niet alleen een kwestie van data, maar deze data ook daadwerkelijk tot leven te brengen. Het geven van een stem, een melodie, een kleur en een expressie. De data te transformeren in inzichten die onze ogen doen openen voor nieuwe mogelijkheden en avonturen. Uiteindelijk draait het allemaal om mensen en hun bij elkaar te brengen, om nieuwe ideeën uit te wisselen en unieke verhalen te delen. Er bestaat niets beters dan bij elkaar te zijn en elkaar daadwerkelijk in de ogen aan te kunnen kijken. Mis deze kans om de meest winstgevende producten coupons voor u niet mag missen.