icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Manpower Januari 2022

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Manpower te presenteren! Op deze pagina kunt u 1 korting vind. Manpower biedt een verscheidenheid aan kortingen in Drogisterij categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Manpower kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Informatie over Manpower

Manpower Inc. is een uitzendonderneming. Manpower werd in 1948 opgericht in Milwaukee, Wisconsin door de twee advocaten Elmer Winter en Aaron Scheinfeld. Het idee ontstond doordat er in de havens grote piekdruktes met personeel ontstonden wanneer er vrachtschepen binnen kwamen om te lossen. In 2011 was Manpower in 82 landen actief en heeft wereldwijd zo'n 30.000 werknemers. Het bedrijf had in 2010 een omzet van 18,5 miljard dollar.

In 1948 werd Manpower opgericht in Milwaukee, Wisconsin, door advocaten Elmer Winter en Aaron Scheinfeld. De eerste vestigingen waren gevestigd in Milwaukee en Chicago, Illinois. In 1954 bleef Manpower in de Verenigde Staten verder uitbreiden door franchise-zakelijke kansen te bieden naast de kantoren van het bedrijf. 

Manpower heeft verschillende merken, waaronder: Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions. Experis is gevormd door fusie van Elan, Jefferson Wells en Manpower Professional. In 2007 verwierf het Clarendon Parker, een werkgelegenheidsbedrijf in het Midden-Oosten; In april 2011 verwierf het WDC, een IT-dienst en personeel in India. U kunt veel verschillende aanbiedingen krijgen met de grootste korting op de Manpower online site. Mis deze kans niet om de beste coupon codes te krijgen.