icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Made Mei 2022

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Made te presenteren! Made biedt een verscheidenheid aan kortingen in Huis & Tuin categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Made kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Made

Wij denken dat de high street en dure designermerken de consument een rauwe deal geven. Dat komt omdat iedereen langs de weg een snede neemt, van agenten tot verhuurders. En jij - onze veeleisende klant - betaalt voor die snede. Zo maken we een standpunt: neem de high street aan om u originele meubelontwerp tegen betaalbare prijzen aan te bieden.

Geen dure agenten. Geen tussenpersonen. Wij zijn gewoon een passievolle team die een nieuwe manier biedt om meubels te kopen: snij het uit, zodat u mooie stukken kunt krijgen tegen een prijs die u past. Zonder de tussenpersoon verbinden wij u rechtstreeks met ontwerpers, waardoor u designmeubilair tegen betaalbare prijzen krijgt. Wij werken met vers design talent om onze unieke meubelcollectie te creëren. En dan vinden we de beste ambachtslieden om het te bouwen - vaak dezelfde mensen die producten maken voor top high street merken.

Onze meubels zijn op bestelling gemaakt, dus het kan een beetje langer duren dan een 'high street' kopen. Het is een afweging - maar we geloven dat de kwaliteit van het ontwerp, de mooie bouw en de onverbeterlijke prijs het wachten waard zijn. U kunt elke bestelling van uw bestelling in de gaten houden - terwijl het wordt gemaakt en tijdens het verzenden. En als er iets verandert, komen we in contact. We zijn er zeker van dat je het leuk vindt, maar als dat niet het geval is, kunt u het binnen 14 dagen na levering terugbetalen voor een terugbetaling. Neem contact met ons op met een korte uitleg, en we zullen ervoor zorgen dat het door onze leveranciers wordt verzameld. U dient onze algemene voorwaarden te lezen voor meer informatie over retourzendingen en terugbetalingen.

U kunt veel verschillende aanbiedingen op de beste korting op de Made website online krijgen. Mis deze kans niet om de beste coupon codes te krijgen.