icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Hema Januari 2022

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Hema te presenteren! Hema biedt een verscheidenheid aan kortingen in verschillende categorieën, zoals Mode, Baby en Kind, Huis & Tuin. Alles wat je nodig hebt - is om de Hema kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Hema

HEMA is een Nederlandse keten van warenhuizen. Er zijn vooral vestigingen in Nederland, maar ook in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en sinds juni 2014 Engeland. Het warenhuis kenmerkt zich door het aanbod van producten voor dagelijks gebruik en een assortiment dat vrijwel geheel speciaal voor HEMA geproduceerd is.

HEMA heeft ongeveer 10.000 medewerkers. Eind 2015 werd het 700e filiaal geopend. Ongeveer 250 van de winkels worden geëxploiteerd door een franchisenemer. Mis je kans niet om goederen te kopen tegen een redelijke prijs.