icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Gratis-prijsvraag.com
Januari 2022

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Gratis-prijsvraag.com te presenteren! Gratis-prijsvraag.com biedt een verscheidenheid aan kortingen in Elektronica & Huishoudelijk categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Gratis-prijsvraag.com kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Gratis-prijsvraag.com

Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op www.gratis-prijsvraag.com (hierna te noemen: de “Actie”). Deze Actie wordt georganiseerd door toleadoo GmbH (hierna te noemen: “toleadoo”), Oberliederbacher Weg 25 - 65843 Sulzbach/Ts - Duitsland. De Actie is ter promotie van toleadoo GmbH. De Actie loopt van 1 januari tot en met 31.12.2017 (hierna te noemen: de “Actieperiode”). De Actie bestaat uit het invullen van het registratieformulier op de website www.gratis-prijsvraag.com (verder: de “Website”). U staat er voor in dat de verstrekte gegevens correct, huidig en volledig zijn. Per adres kunt u eenmalig deelnemen. Deelname aan de Actie is gratis. Om aan de Actie te mogen deelnemen moet u op het moment van deelname ten minste 18 jaar oud zijn en een vaste woon- en verblijfplaats in Nederland hebben. Als toleadoo daarom verzoekt, dient U te kunnen bewijzen dat U aan deze voorwaarden voldoet. De winnaar wordt binnen drie (3) maanden na afloop van de Actie in één keer getrokken uit alle deelnemers door trekking uit de database met deelnemers. Uitsluiting deelname. Medewerkers van toleadoo en door haar ingeschakelde derden, zijn uitgesloten van deelname aan de Actie. toleadoo behoudt zich het recht voor om u zonder opgave van redenen op enig moment te diskwalificeren of uw deelname te weigeren, dan wel prijzen niet uit te keren, bijvoorbeeld in het geval dat de u één van deze spelvoorwaarden overtreedt, de Website probeert te manipuleren dan wel op een andere niet toegestane manier de Actie probeert te beïnvloeden.

De hoofdprijs bestaat uit de op de homepage weergegeven prijs of een uitbetaling in contanten van € 450,00. Organisator behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om in plaats van de aangeboden prijs een andere (gelijkwaardige of gelijksoortige) prijs toe te kennen of de geldwaarde van de prijs uit te betalen. Met de winnaars wordt binnen 7 dagen na de trekking telefonisch contact opgenomen. De prijzen worden uitgereikt door middel van een aangetekend schrijven of persoonlijk door een vertegenwoordiger van toleadoo. Bij weigering van inontvangstneming of enige andere reden van niet-uitkering van de prijzen, vervallen deze aan toleadoo en kan ze eventueel nieuwe winnaars aanwijzen. De prijzen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De hoofdprijs is niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag van de Actie kan niet worden gecorrespondeerd. De aangifte van eventuele kansspelbelasting en de betaling daarvan komt voor rekening van de winnaars. De winnaars geven toestemming voor het gebruik van hun voornaam, woonplaats en foto op de websites van toleadoo voor promotionele doeleinden. Deze foto zal gemaakt worden op het moment van prijsuitreiking. Indien winnaars geen medewerking verlenen aan het maken van de foto of het verstrekken van benodigde gegevens, behoudt toleadoo zich het recht voor de prijs niet uit te keren.