icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Disneyland Paris
Mei 2022

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Disneyland Paris te presenteren! Disneyland Paris biedt een verscheidenheid aan kortingen in verschillende categorieën, zoals Entertainment, Dagje-uit. Alles wat je nodig hebt - is om de Disneyland Paris kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Disneyland Paris

Disneyland Paris is een attractiepark- en recreatiecomplex in Marne-la-Vallée, een stad in de banlieue van de Franse hoofdstad Parijs. Het park ligt ongeveer 32 kilometer ten oosten van het centrum van Parijs en ligt voor het grootste gedeelte in de Franse gemeente Chessy, in het departement Seine-et-Marne. Disneyland Paris bestaat uit twee attractieparken, een winkelstraat en zeven hotels. Het is het tweede Disneyresort buiten de Verenigde Staten, voorgegaan door Tokyo Disney Resort en gevolgd door Hong Kong Disneyland Resort.

 

Het complex wordt beheerd door Euro Disney S.C.A., dat voor 39,8% in het bezit is van The Walt Disney Company. Het complex werd op 12 april 1992 geopend als Euro Disney. Destijds bestond alleen het eerste park, dat toen Euro Disneyland heette. Tegenwoordig heet dit park het Disneyland Park. In 1994 werd het park hernoemd naar haar huidige naam. Op 16 maart 2002 werd het tweede park van het resort geopend, het Walt Disney Studios Park. Mis deze kans om een leuke tijd te ontspannen in een fantastisch hotel door te brengen.