icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Catawiki September 2021

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Catawiki te presenteren! Catawiki biedt een verscheidenheid aan kortingen in verschillende categorieën, zoals Entertainment, Dagje-uit. Alles wat je nodig hebt - is om de Catawiki kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Catawiki

Wekelijkse veilingen met bijzondere objecten. Het doel van Catawiki is om bijzondere objecten bereikbaar te maken voor iedereen. Op onze veilingen worden elke week dan ook vele duizenden bijzondere, zeldzame en unieke objecten aangeboden die je niet zomaar in een winkel kunt vinden. Catawiki werd in 2008 opgericht als een website waar verzamelaars hun verzameling online kunnen bijhouden en bezoekers zelf items aan de catalogus kunnen toevoegen. De naam Catawiki is dan ook een samenvoeging van de woorden 'catalogus' en 'wiki'. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in vele verschillende categorieën zoals kunst, oldtimers, antiek, horloges, sieraden, fashion, postzegels en boeken.

De veilingen van Catawiki worden met veel zorg samengesteld door onze gespecialiseerde veilingmeesters. Hierdoor staan de veilingen garant voor een gevarieerd en hoogwaardig aanbod. Catawiki trekt elke maand miljoenen bezoekers vanuit de hele wereld. Onze organisatie heeft daarom een sterke internationale focus en werknemers in heel Europa. Onze kantoren bevinden zich in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië en Spanje. Mis deze kans om de meest winstgevende producten coupons voor u niet mag missen.