icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Bart Smit Mei 2022

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Bart Smit te presenteren! Bart Smit biedt een verscheidenheid aan kortingen in Baby en Kind categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Bart Smit kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Bart Smit

Bart Smit is de naam van een Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd is in speelgoed, multimedia, elektronica en toebehoren.

Op een gegeven moment had Bart Smit vestigingen in Nederland en Belgiën en één vestiging in Luxemburg, in totaal dus 252 vestingen. Anno september 2017 heeft Bart Smit in Nederland nog slechts 15 filialen. Momenteel is Barts zoon, Thomas Smit, directeur van Bart Smit B.V. Het hoofdkantoor is gevestigd in Volendam, maar de afdelingen Marketing & Beveiliging bevinden zich op het kantoor Instore in Breda.

Bart Smit is onderdeel van Blokker Holding. Op 28 juni 2016 werd een plan gepresenteerd om de winkels van Bart Smit in 2017 te laten verdergaan als Intertoysfilialen. Op 1 april 2017 moest deze ombouwing in Nederland voltooid zijn. Dit is niet gehaald door een conflict met de franchisers. Hierdoor is het ombouwen van de laatste winkels tijdelijk gestaakt. Eind juni 2017 werd bekend dat in België de ombouw naar Intertoys niet doorgaat, dit vanwege het feit dat Intertoys daar veel minder bekend is. Anno september 2017 heeft Bart Smit nog slechts 15 filialen.

U kunt heel veel verschillende aanbiedingen krijgen met de beste korting op de Bart Smit website. Mis deze kans niet om de beste coupon codes te krijgen.