icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Asics Januari 2022

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Asics te presenteren! Asics biedt een verscheidenheid aan kortingen in Sport categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Asics kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Verlopen Asics codes en kortingen

Informatie over Asics

Asics een acroniem afgeleid van de Latijnse zin, Anima Sana In Corpore Sano - een gezonde geest in een goed lichaam. Trouw aan de filosofie waarmee het is opgericht, elke Asics-innovatie, elk concept, is elk idee bedoeld om het beste product te creëren. Onze missie is het nummer één merk te worden voor de sportliefhebber. Om dit te bereiken verlangen we het beste product te blijven maken; streven naar onze technologische vooruitgang te bouwen en de grenzen te beperken op wat we kunnen leren van het lichaam en zijn behoeften in atletisch materiaal. Wij beloven harmonie te brengen aan het lichaam en de ziel.

In 1949 begon de heer Kihachiro Onitsuka zijn atletische schoenenbedrijf door basketbalschoenen uit zijn woonkamer in Kobe, Japan te vervaardigen. Hij koos de naam Asics voor zijn bedrijf in 1977, gebaseerd op een beroemde Latijnse uitdrukking "Anima Sana In Corpore Sano", die bij het vertalen het oude ideaal van "Een geluidsgeest in een geluidsorgaan" uitdrukken. Met het acroniem van deze zin is ASICS opgericht dat de beste manier om een gezonde en gelukkige levensstijl te creëren, totale gezondheid en fitness bevordert. Asics-producten werden in 1977 in de Verenigde Staten geïntroduceerd en brachten met hen een ongelooflijk verhaal over atletische prestaties en technische vooruitgang, een filosofie die nog steeds waar is.

Asics Atleten bezoeken regelmatig een bezoek aan Kobe. Het eerste doel van een dergelijk bezoek is natuurlijk ervoor te zorgen dat hij of zij schoenen en kleding heeft die zijn op maat gemaakt volgens de precieze normen die zijn lichaam nodig heeft. Maar er is ook een tweede doel. Door te werken met deze atleten en hun coaches, die het absolute best in diverse disciplines vertegenwoordigen, kan Asics zijn kennis en ervaring vergroten om in de toekomst nog beter te kunnen produceren. Ten behoeve van alle atleten.

U kunt veel verschillende aanbiedingen krijgen met de beste korting op de Asics online website. Mis deze kans niet om de beste coupon codes te krijgen.