icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Arag November 2021

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Arag te presenteren! Arag biedt een verscheidenheid aan kortingen in Zorgverzekeringen categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Arag kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Arag

Arag Group is een internationaal opererende verzekeraar. Arag staat voor Allgemeine Rechtsschutz-Versicherungs-AG.  Wereldwijd werken er zo'n 3500 mensen bij het bedrijf. Arag Group zette in 2011 bijna 1,5 miljard euro om. Het bedrijf is het de grootste verzekeraar die in het bezit is van een familie, en in 2010 werden er 5,8 miljoen polissen uitgegeven. 2,3 miljoen daarvan waren polissen voor rechtsbijstandsverzekeringen, waarmee de Arag Group de op één na grootste rechtsbijstandsverzekeraar ter wereld is.

Arag werd in 1935 opgericht onder de naam Deutsche Auto-Rechtsschutz-AG door de Düsseldorfse ondernemer en advocaat Heinrich Faßbender. In 1949 bereidde hij het bedrijf uit door zich niet alleen te richten op autoverzekeringen, maar ook in andere takken van verzekeringen te gaan. In 1962 begon Arag met het aanbieden van levensverzekeringen en in 1985 kwamen daar ook de zorgverzekeringen bij als gevolg van de overname van andere verzekeraars. Later werden ook andere, internationale verzekeraars overgenomen, waardoor het bedrijf nu dochterondernemingen heeft in veertien landen. In 2001 verhuisde Arag naar het nieuwe hoofdkantoor in de Arag Tower in Düsseldorf. Dit gebouw werd ontworpen door Lord Norman Foster en het Düsseldorfse bedrijf RKW Rhode Kellermann Wawrowsky Architektur + Städtebau.

Arag zit sinds 1962 in Nederland en wordt geleid door Marc van Erven. Het bedrijf heeft in Nederland zo'n 600 medewerkers en zet ongeveer 120 miljoen euro om per jaar. Het hoofdkantoor van de Nederlandse tak is gevestigd in Leusden. Verder zijn er kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Roermond. In België is ARAG sinds 1965 actief en begon als Assurance Risques Automobiles et Généraux. Het heeft in België verschillende bedrijven overgenomen, zoals Deurag, Protector, Défense et Recours, Défense Industrielle et Commerciale Anversoise en Justitia. Het hoofdkantoor van de Belgische tak bevindt zich in Brussel.

Arag Allgemeine Rechtsschutz-Versicherungs-AG is de holdingmaatschappij voor de Arag. De bedrijven voor onder andere persoonlijke verzekeringen vallen onder deze holding. U kunt veel verschillende aanbiedingen krijgen met de grootste korting op de Arag website online. Mis deze kans niet om de beste coupon codes te krijgen.