icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Adzuna Oktober 2021

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Adzuna te presenteren! Adzuna biedt een verscheidenheid aan kortingen in Kantoor categorie. Alles wat je nodig hebt - is om de Adzuna kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Adzuna

Onze missie is om de beste plek te zijn om te starten met het zoeken naar een baan. We doorzoeken duizenden websites zodat je dit niet zelf hoeft te doen en we verzamelen miljoenen vacatures waardoor je elke baan, overal kunt vinden via Adzuna. Door slimmere zoekopties en krachtige data over de arbeidsmarkt, geven we je de informatie die je nodig hebt om je carrière te managen.

We weten dat de zoektocht naar een nieuwe uitdaging soms als een achtbaan kan zijn. We houden ervan om met ons team de kracht van technologie te benutten om mensen te matchen met betere en meer bevredigende banen en daarmee Nederland aan het werk te houden.

De grondleggers van Adzuna, Andrew Hunter en Doug Monro, ontmoetten elkaar tijdens het werken bij Gumtree in 2005. In de daaropvolgende 5 jaar bleven ze actief in de internetwereld bij respectievelijk Qype en Zoopla, maar hebben desondanks contact gehouden en het Adzuna-plan in 2010 vormgegeven op de achterkant van een bierviltje in een kroeg in Londen. De site is in april 2011 live gegaan.