icon fb icon g+ icon tw ModeTierbedarfBlumen & GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby & OutdoorGarten & HeimwerkOpleiding & CursusBüro & SchreibwarenLoisirs & Parc d'AttractionsApothekeWKSko & TilbehørHandyBabyReiseElektronik & ComputerEssenVelvære & HelseEntertainmentElectrónica arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Huidige kortingsbonnen en aanbiedingen voor Advanza November 2021

We zijn blij om de beste kortingen en aanbiedingen van Advanza te presenteren! Advanza biedt een verscheidenheid aan kortingen in verschillende categorieën, zoals Dagje-uit, Zorgverzekeringen. Alles wat je nodig hebt - is om de Advanza kortingen op KortingsPuur.nl te gebruiken, maar u zult uw tijd en geld te besparen!

Voor deze winkel, zijn er nu geen kortingscodes.

Informatie over Advanza

Advanza brengt ondernemers in contact met nieuwe klanten. Advanza is al sinds 2009 een betrouwbare partij op het gebied van online leadgeneratie. Met 25 enthousiaste medewerkers zijn wij partner van ruim 3.000 ondernemers. Deze ondernemers zien hun bedrijf groeien met de nieuwe klanten die Advanza heeft geleverd. Op onze websites kunnen consumenten en bedrijven offertes aanvragen; van boekhouding tot zonnepanelen. Aan de 'achterkant' van deze websites bevinden zich ruim 3.000 (MKB) bedrijven die zich via de websites kunnen voorstellen aan de potentiële klant. Advanza realiseert offerte aanvragen in meer dan 100 branches.

 

Advanza richt zich op ondernemers die weinig tijd en kennis hebben om klanten online te bereiken. Advanza levert offerte aanvragen aan ondernemers op de Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse markt. Dit doet Advanza niet zoals andere partijen alleen in B2C sectoren, maar ook in vele B2B sectoren. Jaarlijks worden er door Advanza meer dan 500.000 offerte aanvragen gegenereerd. Door het succes van alle ondernemers die deze offerte aanvragen ontvangen is Advanza marktleider in Nederland in het B2B segment.